תאריך: מרץ 4, 2020

יפעת תמיד מתרגשת ליצור ולעצב עוגות חתונה בעיקר כי לרוב טקס חיתוך העוגה הוא רגע כל-כך יפה ומרגש והיא גאה שיצירותיה הן חלק ממנו.

העוגות של יפעת נאפות עם חומרי הגלם הטובים ביותר, תוך תשומת לב מיוחדת לטעם העוגה ולקרמים העוטפים אותה עוד לפני שלב העיצוב. ניתן לבחור את סוג העוגה ואת הקרם שימרח מבין השכבות.

במלאכת עיצוה העוגה עצמה יפעת שמה דגש על חוגגי השמחה, האווירה והמסר שהם רוצים ליצור תוך תשומת לב לפרטים הקטנים ביותר כגון- צבעים, גודל העוגה והתחתית עליה תעמוד העוגה, מיקומה באירוע והתייחסות לטקס החיתוך של העוגה.

הסטודיו נמצא במושב משמרת ליד תל מונד ומשלוחים נעשים לרוב חלקי הארץ.

הקליקו כאן כדי לבקר בעמוד של יפעת פרי דפנא

עוגת חתונה של יפעת פרי דפנא
עוגת חתונה של יפעת פרי דפנא
עוגת חתונה של יפעת פרי דפנא
עוגת חתונה של יפעת פרי דפנא
עוגת חתונה של יפעת פרי דפנא